Voor gastdocenten

Mediawegwijs is een concept dat zorgt voor implementatie en borging van Digitale Geletterdheid binnen de schoolorganisatie. Ons doel is om de ‘kinderen van nu’ voor te bereiden op toekomstige beroepen in ‘de maatschappij van morgen.’

We werken momenteel met een vast team van gastdocenten, maar we zijn altijd geïnteresseerd in getalenteerde enthousiastelingen die ons team kunnen versterken.

Wie zoeken wij?
Jij bent een zelfstandige die creatieve lessen kan geven aan kinderen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Onze lessenreeks bevat de volgende “mediawijze” thema’s: echt & nep – programmeren – online identiteit – robots – toekomstberoepen – gaming.

Heb jij ervaring met lesgeven en affiniteit met een van deze thema’s? Weet jij als geen ander kinderen te boeien en sta je dicht bij de belevingswereld van kinderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het is daarnaast belangrijk dat je handig bent met ICT en je hart sneller gaat kloppen van media. 

We zijn specifiek op zoek naar mensen die 1 tot 2 dagen per week beschikbaar zijn.


Wat hebben wij te bieden?
Je komt terecht in een leuk, bevlogen team van vakmensen met een passie voor media en lesgeven. Geen dag is hetzelfde, je maakt elke dag iets nieuws mee! Uiteraard nemen we de tijd om je goed in te werken in alle door ons ontwikkelde lessen, de benodigde techniek en apparatuur.

Wil jij als gastdocent van Mediawegwijs voor de klas staan?
Vul dan ons sollicitatieformulier in.

Neem contact op

Aansluiten bij dit unieke, innovatieve concept?
Ilse Godtschalk is de ontwikkelaar en contactpersoon van dit concept. Neem vrijblijvend contact met haar op voor meer informatie.